DELMIA
Efikasno planiranje, upravljanje i optimizacija proizvodnih procesa u kompanijama.

DELMIA

DELMIA funckionalnosti

Softverska platforma za efikasno planiranje, upravljanje i optimizaciju proizvodnih procesa u vašoj kompaniji. DELMIA pruža rešenja u sledećim oblastima vašeg poslovanja:

 • Digitalna proizvodnja (ergonomija, programiranje i simulacija rada CNC mašina, planiranje proizvodnih procesa, programiranje i simulacija zadataka koje izvode industrijski roboti).

 • Upravljanje i praćenje proizvodnje i proizvodnih operacija.

 • Logistika, planiranje i optimizacija procesa.

 • Programiranje i simulacija rada CNC mašina

  Nekada sastavni deo CATIA softvera, segment za programiranje CNC mašina je u okviru nove 3DEXPERIENCE platforme pripojen DELMIA paleti proizvoda. Ako želite da imate digitalnu simulaciju vašeg proizvodnog procesa, onda je bitno da pored ljudi i njihovih manuelnih aktivnosti, automatizovanih linija i robota simulirate i CNC mašine i da iz simulacije dobijete realan upravljački G-kod za CNC mašine, program za robote i recimo leder program za PLC koji upravlja ostalim segmentima proizvodnog procesa.

  CNC obrada sa robotima – Delmia robotic machining

  6-osna mašinska CNC obrada robotima – 3DExperience Delmia machining rešenje u potpunosti podržava vaše robote bez specijalnih postprocesora.

  delmia robot cnc

  Naravno, segment za programiranje CNC mašina se najviše koristi u industriji i prema istraživanjima trenutno je najšire rasprostranjeno CAM rešenje...

  Solfins je u procesu prve implementacije Delmia softvera na 3DExperience platformi u ovom delu sveta. Uskoro ćemo objaviti više detalja, primera i celu studiju slučaja.

  Ne morate čekati objavu na sajtu! Pozovite nas odmah ili zakažite sastanak na linku "Zatraži ponudu" ispod, i dogovorićemo termin za upoznavanje i predstavljanje Delmia i drugih Dassault Systemes rešenja.

   

  Povežite se sa nama

  ©2016 Solfins 3DS®. Ovlašćeni zastupnik Dassault Systemes softverskih rešenja. All rights reserved.